Rondreis ten einde…¿

Conil de la Frontera 6 april 2022

Rome Italië, Spanje Vejer de Frontera en Conil de la Frontera mijn reis is ten einde. Drie maanden hard gewerkt aan mijn boek ‘Kermis’, veel nagedacht en aardige mensen ontmoet. Helaas ik moest de reis afbreken door omstandigheden. Deze maand vertrek ik naar mijn zoon die in Barcelona woont en dan samen met hem naar Nederland.

Het boek ’Kermis’ is bijna af. (Vandaag vond ik dit weer niet, verdorie¡) Terugtrekken is wat ik mijn hele leven al doe. Een thuis heb ik nooit gehad, waarschijnlijk ook nooit krijg. Na drie maanden sta ik weer op mijn terras in Jerez de la Frontera en kijk: de naam van de plant moet ik opzoeken.

Vanaf dit terras kijk ik uit over de Andalusische flamenco stad. Cherry geuren wasemen door de gevels en straten. Je moet geen kater hebben. Na een paar uur wil ik weer weg. Ik moet maar weer eens verhuizen. Voor de lezer is dit onvoorstelbaar. Ja.

Robert Kruzdlo april 6 2022

Geef een reactie