Rome, een ander hoofd.

Vroeger kon je een ander hoofd kopen.


Ik laat nu geen traan, waarom zou ik? Misschien omdat ik niet precies weet wat ik zou moeten voelen of denken. Ik voel en denk als ieder ander mens, echter wat ik nu wel en niet moet voelen en denken weet ik niet. Toch maak ik een keuze. Om die keuze kan ik nu niet huilen. Toch kan het zomaar gebeuren dat ik het snikken niet kan onderdrukken. Ik begrijp niets, maar ook niet alles wat er precies in mijn hoofd plaatsvindt. Soms wil ik een ander hoofd en mijn hoofd als een bal in de lucht gooien.

En dan schrijf ik dit ook nog. Misschien heeft taal daarom zin.

Weer terug op Via Aurelia camping. Langgeleden met kunstenaar O. vertoeft. Vandaar gewandeld naar Villa Borghese en terug naar mijn schrijfhok. 3 bij 4 meter, zonder raam.
Rome 15 maart2022 Robert Kruzdlo

Geef een reactie