Debut literari Robert Kruzdlo

Robert Kruzdlo Casa Cultural Girona 2008

Debut literari de l’artista Robert Kruzdlo ‘BetweenHuman.’

La primera novel·la America de l’artista Robert Kruzdlo apareixerà el Setembre de 2019 sota el títol ‘BetweenHuman’ a càrrec de l’editor holandès TIC Maastricht.

Robert Kruzdlo va néixer el 27 d’Abril del 1949 New Jersy America. Kruzldo va estudiar a Amsterdam Rijksakademie van beeldende kunsten. Ha exhibit les seves obres a varis països com U.S, Bèlgica, França, Espanya i evidentment, els països baixos. Actualment resideix a Espanya.

“La paraula Jo és una paraula que mostra on, què I qui soc jo? Sense la paraula Jo…no existeixo. Però…com a ‘BetweenHuman’ soc més que un simple Jo. Com a artista ‘BetweenHuman’, es veu obligat a parlar d’aquesta esgarrifant zona entre la gent; encara que no psicològica, biològicament descoberta i espantosa.

‘BetweenHuman’ està basat en les pròpies vivències, el coneixement sobre l’art, i el món de la literatura. Converses amb la re-re, re-, besàvia. Coneixement de l’historia de les arts; l’art correspon al camp d’experiència i coneixement: between all human. L’artista hauria de ser responsable i conscient d’aquest detall!

La novella és escrita a l’estil flux de la consciencia; com el creixement d’un individu amb capacitat de raonar i crear pròpies i una autonomia radical. Amb el seu estil particular, la seva també particular visió i una història personal.

Si us agradaria saber més sobre l’autor i el seu llibre, si us plau, contacteu TIC, +31 43-326214, o doneu una ullada a http://www.uitgeverijtic.nl