Lucia Berlin 1933-2004

Ik heb wel eens van die dagen dat ik schrijf dat mij écht kan schelen. Zo zeer dat ik mijn toewijding betreffende tik- en taalfouten sneller maak. Nu heb ik niemand die mij met dit haperende gesleep, structuur in een zin helpt: ik wil mij even nergens aan wijden dan alleen schrijven, liefde, de natuur en loerend naar mijn ziel… .

Nu las ik vanochtend:

My new computer not only points out in red misspelled words it highlights ingreen ungrammatical sentences. Everything I write is Greened. I’d check it out butI’d find out what it is I do Wrong and I’d stop. So here is the key for your article. Ican’t write a proper sentence! Either verbs or nouns or those helping words aremissing, or who knows what I do? And all this time I thought it was Style!

Lucia Berlin heeft prachtige boeken geschreven.

@robert kruzdlo