Geachte redactie uitgeverij Slop & Partner.

Beste B Nederhof,

Ik ben geen schrijver van een “kop en een staart” verhaal. Het Holandsrealisme beheers ik niet, binnen de bedding van ‘helderheid en moralisme’ blijf ik soms. Ik schrijf verzorg Nederlands met af en toe prachtige zinnen. Mijn boek mist een vuurrode draad. Ik heb iemand nodig die zijn sterke schouders eronder durft te zetten. Meer dan tien boeken heb ik voorttuimelend geschreven en als 70jarige wil ik een van mijn labyrintische schrijven publiceren. Mijn probleem is een lezer, redacteur te vinden die mijn werk aankan! Als kunstenaar (robertkruzdlo.com) ben ik niet een schrijver die door een notarisleermeester verbeterd wil worden, daar ben ik te post-postmodern voor. Als u zich hierin herkent wil ik u een hoofdstuk van een van mijn boeken “Tussenmens” opsturen voor een proef redactie; redigeren op taal- en tikfouten?

Daarna kan er een afwijzing voor publicatie volgen. Ben ik weer in balans.

Groet,
Robert Kruzdlo

Geef een reactie